Om massasjebad

Mange fordeler!

Luksus

Å skaffe seg et massasjebad i hagen, er å unne seg noe luksus. Men ikke bare det; det er å tenke på egen helse og investere i noe som gir deg den nødvendige hvilen i en hektisk hverdag. Prøv et bad, så skjønner du hva vi mener.

Plassering

Det er meget enkelt å installere, det du trenger er et plant underlag og tilgang til strøm. Plasseringen av massasjebadet er viktig, da mange bruker dette hver dag hele året. Du skal kunne lett komme til når det er mye snø om vinteren og du bør helst skjerme for vær og vind. Det er heller ikke noe hyggelig å sitte på utstilling for naboene. Vi anbefaler at du plasserer det så nærme huset som mulig.

Helsebringende

At massasje i varmt vann er helsebringende er det ikke noen tvil om. Det lindrer muskelplager og løser opp stive muskler og ledd. Det øker blodsirkulasjonen og hjertet jobber lettere. Etter en treningsøkt passer det å ta et bad, da vannmassasjen hjelper musklene til å kvitte seg med avfallsstoffer slik at du blir mindre støl. Det er mange fordeler.

Samlingsplass

Massasjebadet blir fort samlingsplassen i familien. I en hektisk hverdag, med aktiviteter på mange fronter, er det befriende å ha et sted der en kan være samlet i ro og fred. Sist, men ikke minst, er det også en ypperlig setting for sosiale lag med venner og kjente.

Kontakt oss

Enwa Pahlén

Besøksadresse:
Leirvollen 27A
3736 SKIEN

Telefon: 35 50 59 90

Fax: 35 50 59 91

E-post: pahlen@pahlen.no

Høy kvalitet

  • Produsert i Vest-Europa.
  • Kar, panel og struktur har 10 års garanti.
  • 2 års garanti på det elektriske, lokk og andre komponenter.
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler