Konstruksjon av plast

Plastkonstruksjonen produseres i miljøvennlig resirkulert HD-polyeten (termoplast).

De prefabrikerte modulene er 0,45 m brede og bassenget kan formes i den form du ønsker, friform, rektangulært eller rundt. Enkelt å montere for deg som gjør det selv.
Plastkonstruksjonen er 50 mm tykk med en innvendig isolerende luftspalte.
Du bruker en bunnmal/bunnmatte (som følger med) med bassengets form og innvendige mål, til å finne den rette plassen på tomten før du graver. Den ferdige gropen er 80 cm større slik at det er plass til montering av bassengveggen.  
Drenering rundt bassenget plasseres i underste lag av fyllmasse. Betongplaten støpes direkte i gropen. Man behøver ikke bygge forskalling om man bruker selvnivellerende betong.
Så brukes bunnmatten igjen som en byggemal. Plastkonstruksjonen bygges etter linjen og forankres i betongplata. Det er nesten som å bygge lego.
Det lages hull i plasten til overflateavløpet, innløpsdysene, belysning og eventuell Jet Swim. Disse monteres samtidig med duken.
På innsiden av bassengveggen anbefales en tynn underlagsfilt og duk. Når duken er på plass, etterfylles utsiden med drenerende grus i samme takt og høyde som vannet fylles i.
Plastkonstruksjonen brukes til basseng som er nedgravd, men kan også monteres oppå bakken.

Les mer om våre basseng i plast her!

Kontakt oss

Pahlén international as

NY besøksadresse:

Leirvollen 27A
3736 SKIEN

V/Biltilsynet Nenset

Telefon: 35 50 59 90

Fax: 35 50 59 91

E-post: pahlen@pahlen.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler