Pahlén Auto UV 75W Titan

Pahlén Auto UV 75W Titan

Funksjoner

UV-lampen er innelukket i en mantel av titan
Digital timer
Innebygd indikasjonslys hvis nødvendig med lampeskifte
UVC-stråling som eliminerer bakterier, virus og alger
Den elektriske boksen inneholder glass, timeteller og på / av-bryter
Reduserer mengden av bundet klor
Lysindikator øverst viser modus for blått modus
Coating og elektronikk boks i en enhet

kr28 315

Beskrivelse

UV-rengjøring Auto-UV titan
Pahlén Auto-UV titanium eliminerer skadelige bakterier i basseng eller badestamper. Med UV-rensing kan du redusere klorinnholdet i bassenget til et vesentlig lavere nivå, ca 0,5 ppm til normalt 0,8-1,0 ppm. Auto UV titan er designet for desinfisering av vann i bassenger eller badestamper. Med Auto UV-titan kan du redusere klorinnholdet i vann med opptil 70% og redusere mengden bundet klor, noe som resulterer i et mer komfortabelt miljø for de som har røde øyne, klor lukt og risiko for allergiske reaksjoner.

Høy effektivitets desinfeksjon av bassengvannet med Auto-UV titan
Optimal nøytralisering av bakterier, virus og alger. UV-lampen produserer kortbølget ultrafiolett UVC-stråling med 254 nm bølgelengde. Denne bølgelengden er optimal for nøytralisering av bakterier, virus og alger. Det gjør også bassengvannet krystallklart og behagelig å svømme i. Auto UV har en klar og tydelig LED-skjerm som viser antall timer det har vært i drift.
Fordi Auto-UV er laget av titan, er det meget korrosjonsbestandig. Det fungerer bra i ferskvannsbassenger og badestamper, men det passer også til svømmebassenger med saltklorator. Den elektriske boksen inneholder en tilkobling, elektronisk timer og på / av bryter.

Komplementer Auto UV med den enkle og intelligente MiniMaster for private bassenger. MiniMaster gir deg tilgang til kontinuerlig overvåkning av vannkvalitet på samme måte som offentlige bad og store hotellfasiliteter. Auto-UV og MiniMaster-kombinasjonen gir deg et brukervennlig basseng, slik at du kan nyte den ultimate badeopplevelsen.