Glassfiberbasseng

Frister det å få bassenget heist på plass i hagen, klart til å fylles vann i? Da er glassfiberbasseng noe for deg.

Den største fordelen med glassfiberbasseng er montasjen. Karet kommer helstøpt fra fabrikken med alt av ønsket utstyr, også overtrekk hvis du ønsker det.

Våre glassfiberbasseng er av høyeste kvalitet produsert med tanke på det harde klima i Nord-Europa, Skandinavia og Russland med store temperatursvingninger. Det er 20 års fabrikkgaranti på karene.

Du kan velge mellom et bredt spekter av størrelser og modeller med eller uten integrert automatisk overtrekk. Vi leverer som standard isolering og honeycomb i bunn. Bassengene har 10 individuelle lag og 9 av de er håndlaget. Overflaten er UV- og klorresistent.

Velger du glassfiberbasseng er det minimale forberedelser og du kan bade om kort tid. Det hadde vært noe!

Bassengkonstruksjon av glassfiberarmert polyester med innvendig gelcoat leveres som et komplett selvbærende basseng med vegger og gulv i ett stykke.

Det innvendige gelcoatbelegget er slitesterkt og lett å vedlikeholde.

Installasjonen er enkel da hele baljen løftes ned med kran i en ferdig grop med pakket og jevnet grusbunn. Deretter etterfylles det med grus rundt bassengets vegger. Passer som både innendørs- og utendørsbasseng.

Våre glassfiberbasseng er produsert med tanke på vårt harde klima i Norge med store temperaturforskjeller. Vi leverer som standard isolering og honeycomb i bunn. Bassengene har 10 individuelle lag og 9 av de er håndlaget. Overflaten er UV- og klorresistent.

Se video av produksjonen her: